juli 20, 2024

Zeer leerzame rijlessen bij rijles etten-leur

1 min gelezen
rijles etten-leur

Een betere rijschool kan ik mijzelf niet voorstellen. Ik heb het dan over rijles etten-leur. Een rijschool met rijlessen waar je u tegen zegt. Zo nam ik een half jaar geleden een pakket van 20 lessen af. De lessen nam ik zo snel mogelijk af en doordat ik dat deed, kreeg ik het rijden steeds meer onder de knie.

Goede auto, goede rijinstructeur

De eerste rijles die ik volgde, was meteen al heel erg leerzaam. Zo kreeg ik de juiste uitleg en leste ik een goede auto. De volgende lessen waren eigenlijk precies hetzelfde; goede auto, goede rijinstructeur. Wel leerde ik steeds iets anders. Nadat ik de 20 lessen had afgenomen, kon ik beginnen aan het praktijkexamen. Wel wilde ik eerst het theorie-examen goed afronden.  Ik nam hiervoor een cursus bij de rijschool.

Bedankje naar rijles etten-leur

De cursus die ik volgderijles etten-leur was net zoals de rijles, erg leerzaam. Ik leerde de theorie namelijk sneller dan verwacht. Het theorie-examen verliep door de cursus erg goed en daarom haalde ik het in één keer. Dit was ook het geval met het praktijkexamen; ik haalde het in één keer. Ik bedank rijles Etten-Leur voor de zeer leerzame rijlessen met een goede auto en een top instructeur.