april 21, 2024

Een goede fiets, dan praat je over Idworx fietsen

1 min gelezen

Een flinke tijd was ik opzoek gegaan naar een goede fiets. Maar dat was achteraf een stukje moeilijk dan gedacht. Bij de plaatselijke fietsenboer kon ik absoluut niet slagen. Ik koos er daarom voor om het maar eens wat hoger op te zoeken. Zo ging ik op het internet opzoek naar een goede fiets.

Op het internet verrichte ik een paar zoektermen. Waaronder de zoekterm ”lichte fietsen”. Toen ik dat intypte kwam ik uiteindelijk terecht bij Bike4Travel. Op deze site bieden ze vooral Idworx fietsen aan en dat trok mij wel. De Idworx fietsen zijn heel licht en dit is in gebruik natuurlijk ook zo. Verder heeft hij ook licht onderhoud en is de fiets scherp geprijsd. Ik twijfelde daarom geen moment om contact op te nemen met Bike4travel.

Uiteindelijk ben ik na het gesprek dat ik met Bike4Travel had, een keer langsgegaan bij de vestiging. Dit leverde veel succes op want na een half uurtje te kijken, zag ik al een prachtige fiets staan.  Ik reed er een stukje op en was meteen verkocht; ik wilde hoe dan ook zo’n fiets. Daarom kocht ik er daadwerkelijk ook een.  Nu ik de fiets al een week heb, kan ik mezelf geen wereld voorstellen zonder de Idworx fietsen.