juni 24, 2024

Yoga in Deventer had ik eerder moeten doen!

1 min gelezen
Transcedente meditatie

Yoga in Deventer had ik veel eerder moeten doen! In het begin was ik nogal druk bezig met het werk en mijn vrienden. Tot het moment dat ik dé “man met de hamer” tegen kwam. Op dat moment kon ik wel op de grond vallen en wist ik niet meer hoe dat ik moest opstaan. De nachtrust had ik niet meer en mijn lichaam voelde erg onrustig aan. Zo erg dat ik op gegeven moment mijzelf ziek heb moeten melden omdat ik de hele nacht wakker had gelegen. Hier baalde ik zo van waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar tips.

Online Yoga in Deventer gevonden

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik terecht gekomen op de website van nl.tm.org. Hier is het mogelijk om je eigen lichaam volledig tot rust te krijgen. Door yoga te doen maak je het mogelijk dat zowel jouw lichaam en geest ontspant.

Yoga in Deventer

Zodoende heb ik ook ervoor gekozen om mijzelf in te schrijven bij dit bedrijf. Dit werd ook een mum van tijd werd dit bevestigd en was ik klaar om deel te nemen. Vanaf dat moment heb ik het pas geleerd hoe dat ik naar mijn eigen lichaam moet en kan luisteren. Eigenlijk leef ik ook nu pas hoe dat je leven moet.