juni 12, 2024

Heftruck opleiding om veilig te kunnen werken

1 min gelezen

Behaal ook jouw Veilig hijsen certificaat. Ooit gedroomd om met een heftruck rond te rijden op een bouwerf, of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging en terzelfdertijd iets nieuws bij te leren. Dan is de heftruck of reachtruck opleiding van PTC mogelijk wel iets voor jouw. De opleiding geeft je een goede voorbereiding om veilig met het desbetreffende materiaal te kunnen werken. Na het afronden van de opleiding verkrijg je een heftruck of reachtruck certificaat. Zo verhoog je je capaciteiten en je toekomstige kansen op de arbeidsmarkt.

De opleiding

Het certificaat kan op verschillende manieren behaald worden aangepast aan de wensen van de klant. Het is zelfs mogelijk om op locatie de opleiding te volgen. Indien u werkgever bent en zeker wil zijn dat uw werknemers veilig en correct functioneren is de groepsopleiding voor max. 8 personen waarschijnlijk de beste keuze.
Indien u nu al ervaring heeft met het besturen van een reachtruck of heftruck en geen volledige opleiding nodig hebt, is het nog steeds aan te raden om de herhalingscursus online te volgen om mee up to date te zijn met vernieuwde regelgeving en veiligheidsvoorschriften. Hiermee kunt u ook een al reeds behaald certificaat verlengen.