juni 12, 2024

Op zoek naar een BHV locatie? Ontdek G4S Groningen

2 min gelezen

Ben je op zoek naar een locatie in Groningen waar je BHV-trainingen kunt volgen? Bij G4S Groningen vindt je een ruime trainingslocatie waar alle faciliteiten aanwezig zijn om te oefenen en trainen. Een BHV opleiding volgen is een waardevolle aanvulling voor ieder bedrijf. Ieder bedrijf heeft baat bij het hebben van bhv’ers die kunnen ingrijpen tijdens een calamiteit of ongeval. Wanneer er brand ontstaat nemen bhv’ers de leiding en kunnen zij snel en veilig de nodige hulp bieden. Ook voor je bedrijf in Groningen is het mogelijk om deze training te volgen. 

G4S Groningen: dit houdt een BHV Training in

Wat leer je tijdens de BHV Training van G4S Groningen? Met BHV wordt Bedrijfshulpverlening bedoeld; alle facetten die te maken hebben met veiligheid op de werkvloer. Zo leer je levensreddende handelingen, zoals reanimeren en het gebruik van een AED. Maar ook brandbestrijding, alarmeren, ontruiming en communicatie komen uitgebreid aan bod tijdens de cursus. Op de locatie van G4S Groningen zijn alle faciliteiten aanwezig om zaken als brandbestrijding, blusmiddelen en ontruimen zo realistisch mogelijk te oefenen. 

De cursus duurt twee dagen; daarna ben je opgeleid als bhv’er. Met een locatie van G4S in Groningen is het ook voor jouw bedrijf mogelijk om deze training te volgen. De dagen worden verzorgd door gespecialiseerde instructeurs en bevatten enige theorie, maar vooral veel praktijk en oefeningen. Ook als je al een BHV certificaat hebt is het nodig om deze na twee jaar te verlengen door middel van een dagcursus. Deze herhalingscursus wordt ook door G4S in Groningen gegeven.