mei 19, 2024

Zonwering in Den Bosch, een wereld van verschil

1 min gelezen
zonwering in Den Bosch

Sinds wij zonwering in Den Bosch in ons kantoor hebben gekregen, werkt dit een stuk prettiger. Sinds wij in een nieuw kantoorpand zit, is het werken bij goed weer een stuk lastiger geworden. Niet dat het pand niet goed is, dat zeker niet. Maar er zitten zoveel grote ramen in, dat het (zon) licht hier makkelijk naar binnen kan komen. Wel lekker licht allemaal, maar niet als je achter een computer je werkzaamheden moet doen. Dan is deze lichtinval bijzonder lastig. Daarom heeft onze baas ervoor gekozen, dat de medewerkers van  Das & Vlassak, langs komen om ons te informeren over de mogelijkheden. zonwering in Den Bosch

Bijzonder mooie zonwering in Den Bosch gekregen

Nadat wij onze baas op de hoogte hadden gebracht, dat de lichtinval wel heel erg lastig was met werken, heeft hij actie ondernomen. De medewerkers van Das & Vlassak hebben overal de juiste maten genomen. Niet veel later werden overal luxaflex geïnstalleerd. 

Ons kantoor is nu helemaal voorzien van mooie zonwering in Den Bosch. Dit staat niet alleen netter, maar het werkt ook een stuk prettiger. Zodra je last van het licht hebt kan je de luxaflex dichtdraaien. Maar je kan ze ook zo draaien dat je nog wel naar buiten kan kijken.