mei 19, 2024

Een reddingsplan opstellen

2 min gelezen

Verschillende werkzaamheden brengen verschillende veiligheidsrisico’s met zich mee. Een aantal aspecten zijn hierbij van invloed, zoals bijvoorbeeld of het werk binnen of buiten gebeurt. Daarnaast zijn er allerlei wetten en regels op het gebied aan veiligheid waaraan voldaan moet worden.

Samen met G4S Safety Solutions een reddingsplan opstellen

Dit bedrijf is een expert op het gebied van veiligheid en als je hun advies volgt heb je echt alles gedaan wat je kon doen om het werk veilig te doen. G4S Safety Solutions komt bij je langs voor een locatiebezoek om zo eerst alle risico’s te inventariseren. Daarna bepalen ze de reddingsmiddelen en als dat van toepassing is ook een ontruimingsplan. Op deze manier wordt het hele plaatje in ogenschouw genomen voor een ideaal reddingsplan.

Projecten

G4S Safety Solutions heeft diverse projecten op haar naam staan in diverse bedrijfssectoren, zoals petrochemie, bouw, haven, landbouw, logistiek, overheden, windenergie.

De voordelen van G4S Safety Solutions

Dit bedrijf opereert wereldwijd en heeft heel veel expertise en ervaring. G4S Safety Solutions geeft je snel antwoord op al je veiligheidsvragen, je ontvangt een advies op maat en het persoonlijke contact geeft vertrouwen. Veiligheid gaat tenslotte vooral om mensen. Een ander belangrijk aspect is hun kennis op het gebied van wet- en regelgeving.

Contact

Deze grootste veiligheidsfirma van de wereld heeft in wel meer dan honderd landen vestigingen. In Nederland en België zijn diverse vestigingen. Het hoofdkantoor in Nederland vind je in Amsterdam, aan de Hogehilweg 12. Voor overige vestigingen in Nederland, klik hier. Het hoofdkantoor in België vind je in Vilvoorde aan de Koning Boudewijnlaan 30. Voor diverse vestigingen in België klik hier.