april 14, 2024

Flowbots in de betting en gaming sector, is dit een goede toevoeging?

2 min gelezen

Een flowbot, is zoals bij vele bekend, een chatbot die je op de juiste pagina brengt binnen de website of webshop. Dit zou dus ook zeker toepasselijk kunnen zijn binnen de markt van betting en gaming, hieronder zullen er een paar voorbeelden genoemd worden waarom dit geschikt kan zijn. Meer informatie over flowbots kun je hier vinden, op de website van Chatkracht. 

Betting 

Flowbots kunnen zeker een goede toevoeging zijn binnen de betting sector. Deze zou je bijvoorbeeld op verschillende types betting kunnen brengen. Denk hierbij aan het betten op voetbal, casino of andere typen sport. De flowbot op de website kan je in de goede richting helpen, zodat de bezoeker minder lang bezig is met het plaatsen van een bet en het zoeken van zijn pagina. De flowbot kan hierop van tevoren worden ingesteld door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, zoals Chatkracht.  

Verschillende soorten gaming 

Binnen gaming worden er vele takken verstaan. Denk hierbij aan de games zelf, maar ook de consoles en de ontwikkelaars. Wanneer een klant op de website van een gameverkoper zit, zou deze op zoek kunnen zijn naar een voetbalspel. Wanneer je dit al optie kunt toevoegen in een flowbot zou de persoon hier sneller kunnen komen. Dit geld uiteraard ook voor alle andere types games. Ook zou je dit kunnen doen voor de PEGI factor. Dit is de leeftijdsgrens per spel. Wil iemand een 18+ spel, dan kan er worden geklikt op PEGI 18. Ook consoles zijn tegenwoordig erg belangrijk bij gaming. Wanneer iemand een Playstation heeft, wil hij geen games zie voor de PC, Xbox of Nintendo. Wanneer de klant van tevoren keus kan maken in consoles, wordt het voor de klant makkelijker om de goede games te vinden, die goed bij de juiste console past. De flowbot kan hierop van tevoren worden ingesteld door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, zoals Chatkracht. Meer informatie vind je hier.