juli 15, 2024

Raamhor op maat bestellen

1 min gelezen

Sommige oude huizen hebben niet de standaardmaten. Ook op de camping kunnen maten afwijken. Als je dan een raamhor wilt hebben, moet je deze raamhor op maat bestellen. Hiervoor is het natuurlijk eerst nodig dat er goed gemeten wordt.

Meetinstructies voor raamhorren

Klik eerst even op deze link voor een instructie hoe te meten, voordat je een raamhor gaat bestellen. Zo weet je zeker dat je precies koopt wat je nodig hebt. Dit voorkomt een hoop verspilling van tijd en geld.

Waar kan ik een raamhor op maat bestellen?

Bij Vliegengordijnencenter maken ze raamhorren op maat. Zij zijn echte specialisten op het gebied van vliegendeuren en raamhorren. Bovendien leveren ze snel, zijn hun producten van erg goede kwaliteit en gemaakt van het sterkste materiaal. Zodoende is het zeker opgewassen tegen ons grillige klimaat. Ook het in elkaar zetten en uit elkaar halen van hun horren is niet moeilijk. Zij zijn ook de voordeligste van Nederland.

Heb je toch nog vragen?

Voor vragen of een deskundig advies kan je bellen naar de klantenservice; het telefoonnummer hiervan is 085-0471625. Je kan ook een e-mail zenden naar dit e-mailadres: klantenservice@vliegengordijnencenter.nl of een contactformulier invullen

op hun site. Met hun hulp wordt het zeker een succes. Als je in de buurt bent is langsgaan ook nog een optie. Je vind Vliegengordijnencenter.nl in Eindhoven op Croy 45. (Getsales BV).

Betaalmogelijkheden

Betalen is simpel, veilig en gratis bij Vliegengordijnencenter.nl en mogelijk via de volgende instanties:

  • IDeal
  • Klarna
  • Creditcards (Visa & Mastercard)
  • PayPal
  • Bancontact (België).