mei 19, 2024

RVS  

2 min gelezen

Ben je op zoek naar wat rvs? Kies er dan voor om gebruik te maken van een betrouwbare en grote rvs groothandel. Denk bijvoorbeeld maar aan metaalketen hengelo. Zij hebben al jarenlang ervaring met het aanbieden van verschillende roestvast stalen producten. Rvs is een product dat wordt gebruikt in omgevingen waar het belangrijk is om een weerstand te bieden tegen corrosie. Zo worden deze rvs producten aangeboden in verschillende gangbare, maar ook minder gangbare vormen. Dit is ideaal wanneer jij een oplossing nodig hebt die helemaal op maat is gemaakt en past bij het doel dat jij in ogen hebt. Op de site is het mogelijk om de verschillende soorten toepassingen te bekijken. 

 Een goede rvs groothandel  

De rvs groothandel heeft op de site ook een mooi overzicht met het leverings programma. Zo kun jij direct zien wanneer welke toepassingen worden geleverd, en wanneer jij de jouwe kunt verwachten. Zoals op de site te zien is , is er een keus uit eigenlijk 3 verschillende toepassingen. Deze komen het meeste voor en binnen deze toepassingen kan er dus gekozen worden uit weer diverse vormen. De eerste soort toepassing is de Aisi 303. Deze toepassing is een van de belangrijkste en meest universele en bied namelijk een hoge kwaliteit aan. Ook is deze toepassing gemaakt van een 18% chroom, en een 8% nikkel. 

 Meer mogelijkheden  

Ben je op zoek naar een ander product van de rvs groothandel? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een rvs halffabricat. Zo kun je kiezen uit vlakke platen, vloer platen, een rond staaf, een vierkant staf, een platstaf en nog veel meer mogelijkheden. Op de website van metaalketen.com kun je direct een overzicht zien van welke producten allemaal worden aangeboden en welke op voorraad zijn. Zo krijg je een goed idee welke toepassing jij bijvoorbeeld nu kunt kopen, wanneer je deze op korte termijn nodig hebt. Voor op maat gemaakte producten kun je ook altijd contact met hun opnemen.