juni 12, 2024

Veilige sneaker werkschoenen

1 min gelezen

Wil jij veilig de werkvloer op terwijl je toch mooie schoenen aan hebt? Kijk dan eens naar sneaker werkschoen. Dit zijn werkschoenen die voldoen aan de veiligheidsklassen, maar er toch uitzien als een casual schoen die je in het dagelijks leven aan zou doen. De veiligheidsklassen waar deze aan voldoen ligt er natuurlijk aan per sneaker. Het kan oplopen van S1 tot en met S3. Er is dus voor de verschillende klassen allemaal een schoen te vinden die ook nog mooi is. Een werkschoen heeft vaak ook nog bepaalde eigenschappen, maar welke zitten er op een sneaker als werkschoen.

sneaker werkschoen

Eigenschappen op deze werkschoenen

Naast dat de sneaker werkschoenen voldoen aan de veiligheidsklassen zitten er ook eigenschappen op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan anti slip zodat je niet uitglijdt op een natte en gladde vloer. Dit is een eigenschap wat vaak nodig is in de horeca. In de horeca wordt de vloer natuurlijk vaak schoongemaakt, dit is niet alleen hygiënisch, maar ook een goed beeld voor de klanten. Er zijn ook nog andere eigenschappen, dit zijn:

  • ESD
  • Dames pasvorm
  • Super licht
  • Ledervrij 

Op de website van Project XXL kan je heel makkelijk filteren tussen deze eigenschappen. Zo kan je makkelijk een schoen vinden die bij jou past.