april 14, 2024

Verschillende soorten multiplayer games.

2 min gelezen

Er zijn veel verschillende soorten multiplayer games. Dit zijn games waarbij je met meerdere mensen samen speelt. Het is natuurlijk leuk om samen het avontuur aan te gaan met je vrienden of andere mensen online. Er zijn verschillende soorten multiplayer games. Lees hier over de verschillende soorten multiplayer games.

Co-op Multiplayer Games 

Co-op multiplayer games speel je samen met je vrienden. Je probeert samen het doel te bereiken en missies te voltooien. Een voorbeeld hiervan is The Division 2. Je speelt de rol van Division leden samen met je vrienden. Je gaat het avontuur aan in Washington D.C. en probeert de stad te redden van de totale ondergang. 

Sport Multiplayer Games 

Sport multiplayer games zijn spellen waar je samen extreme sports bespeelt. Denk bijvoorbeeld aan Riders Republic. Je gaat samen met 50 andere spelers de wedstrijd aan op je snowboard, mountainbike of met een wingsuit. Als je liever met een auto de wedstrijd wilt halen kan je voor de game The Crew 2 kiezen. Je rijdt hier door een open wereld heen met andere spelers. 

Online Multiplayer Games

Online multiplayer games bestaan uit veel genres. Je hebt bijvoorbeeld shooting games zoals Rainbow Six Siege waar je alleen of samen met je vrienden andere teams verslaat. Of Trackmania waar je op een racebaan de strijd aangaat tegen andere spelers. En ook heb je games zoals de populaire battle royale games zoals bijvoorbeeld Hyperscape. Of als je zoekt naar een spannende online action game is For Honor iets voor jou. 

Ubisoft 

Bekijk de website van Ubisoft voor meer informatie en games zoals bijvoorbeeld fps games.