juli 15, 2024

Leuke spellen van het merk White Goblin games

1 min gelezen

Mijn zoon heeft met  Sinterklaas een zeer leukbordspel van het merk White Goblin games gekregen. Normaal zijn wij helemaal niet zo van spelletjes spelen, maar sinds mijn zoon dit spelletje heeft gekregen zijn wij er allemaal verzot op geworden. Het is zelfs zo erg dat ik op het internet ben gaan kijken welke spelletjes er nog meer zijn. Zo kwam ik op de site van The Game Freak terecht, hier staan werkelijk wel meer dan honderd verschillende spelletjes waaronder:

  • kaartspellen
  • bordspellen
  • puzzels
  • binnen en buiten speelgoed

Eigenlijk teveel om op te noemen, daarom kan je het beste zelf even op deze site gaan kijken.  White Goblin games

Elke avond een spelletje spelen

Sinds dat mijn zoon dit spelletje heeft gekregen spelen wij elke avond wel een potje. Het is tegenwoordig na het eten snel de tafel leeg maken en de vaat opruimen en dan het spelletje Coney Island  alvast klaar leggen. Elke keer dat wij dit spelletje hebben gespeeld komen wij achter steeds meer tactieken om het nog leuker te maken, wat deze tactieken zijn daar wil ik niets over kwijt.

Elke keer hebben ze bij The Game Freak wel leuke aanbiedingen deaarom hou ik bijna dagelijks de website in de gaten, voor de nieuwste gadgets en aanbiedingen.