juni 12, 2024

Bamboe bekers iets voor jou?

1 min gelezen
bamboe bekers

Reis jij wil en neem jij altijd koffie of thee mee naar je werk? Dan is het goed om te kijken naar bamboe bekers. Eco Giving heeft een groot assortiment met duurzame producten en daaronder vallen ook deze bekers. Deze bekers zijn een soort isoleerbekers. Je kan het ideaal gebruiken als relatiegeschenk. De beker heeft een mooie en natuurlijk uitstraling. De bekers zijn er praktisch en er zit RVS dubbelwandig in. Naast het feit dat ze mooi en natuurlijk zijn, is een beker ook erg duurzaam.

bamboe bekers

Gerecycled karton

Heb je veel bamboe bekers nodig? Dat is ook zeker mogelijk. Maar niet alleen de bekers zijn duurzaam maar de verpakking is ook duurzaam karton. De bekers worden stuk voor stuk geleverd in een prachtig geschenkverpakking die is gemaakt van gerecycled karton.

Er wordt heel wat koffie en thee gedronken in Nederland en daarom is het goed om een eigen duurzame bamboe beker te hebben. De bekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Er zitten geen schadelijke stoffen in en ze zijn gemaakt van natuurlijk geteelde biologisch bamboe. De beker is herbruikbaar en je kunt hem gewoon in de vaatwasmachine in. Ben jij geïnteresseerd in deze producten? Kijk dan op ecogiving.nl.