juli 15, 2024

De e sigaret om te stoppen met roken

2 min gelezen
e sigaret

Als je wil stoppen met roken, al talloze pogingen hebt gedaan maar het lukt maar niet. Probeer dan eens eerst over te stappen op een e sigaret. De e-sigaret is een klein apparaatje waar je vloeistof patronen in stopt die vervolgens verhit wordt en tot een nevel wordt gemaakt. De nevel inhaleer je en deze kan stoffen bevatten zoals nicotine. Bij geavanceerde apparaten kun je zelfs het wattage en de temperatuur instellen waardoor je de hoeveelheid nicotine die je binnenkrijgt kan controleren. Het is de perfecte tussenstap naar helemaal niet meer roken.

Elektrisch

Smaken

Nog een voordeel van de e-sigaret is dat de vloeistof in allerlei lekkere smaken verkrijgbaar is. Zo zijn er bijvoorbeeld fruitsmaken op de markt als appel, peer, druif, ananas, perzik, abrikoos, banaan, nectarine, cranberry, aardbei, citroen, limoen, kers, papaya, sinaasappel en nog veel meer. Als je niet van fruit houdt, probeer dan eens de smaken mint, koriander, kurkuma, kaneel, saffraan, oregano, peper, azijn, sojasaus of druivenpitolie. Voor de echte avonturiers bestaan er smaken zoals als zalm sashimi, kalfskroket en everzwijnragout. 

Minder regels

De e-sigaret wordt nog niet op alle plekken verboden waardoor je vaak nog openbare ruimten vindt waar gewoon gerookt mag worden met zo’n apparaatje. 

Verschillende smaken

Welk model past bij mij?

Elk model e-sigaret geeft een ander gevoel. Sommige duurdere modellen hebben zelfs opties om het rookgevoel precies aan te passen aan jouw wensen. Kijken online naar de mogelijkheden van verschillende exemplaren. Ook voor jou bestaat er de perfecte e-sigaret dus wacht niet en ga snel shoppen voor zo’n heerlijke rookmachine, je longen zullen je bedanken.