april 14, 2024

Een platform voor alle games

2 min gelezen

Ubisoft Store is het platform voor alle games. Alles over deze games kun je terugvinden op de website. Behalve games kun je ook aanvullende DLC en bijvoorbeeld credits halen. Zo kun je meer halen uit de games die je bijvoorbeeld al hebt. Het aanschaffen van een game gaat gemakkelijk door in te loggen met je account en een game te kiezen. De website wijst je de weg. Zo kun je bijvoorbeeld voor een RPG game gaan. Hiervan is er veel keus op de website van de Ubisoft Store. Ook zijn er bijvoorbeeld shooters games en racing games te vinden.

Voorbeeld van een RPG game

Als je denkt aan RPG games kun je bijvoorbeeld ook South Park: The Fractured But Whole gaan spelen. Dit is een game gemaakt van het bekende programma South Park. Deze game is door South Park makers Trey Parker en Matt Stone bedacht. Daarbij kruip je in de huid van de bekende karakters Stan, Kyle, Kenny en Cartman. Dit is een komisch RPG-avontuur. De game is gemaakt in dezelfde animatiestijl als de serie, waardoor het net lijkt alsof je je door de serie waant. Bij de Ubisoft Store is deze game te verkrijgen. 

Een ander voorbeeld van een game

Als je verder kijkt naar welke games er op de Ubisoft Store te vinden zijn, kun je bijvoorbeeld kijken naar Far Cry 6. Deze game richt zich op een tropische eilandnatie genaamd Yara. Hier verzetten revolutie strijders zich tegen het regime van een gemene dictator. Hierbij doe je er alles aan om het land te bevrijden van deze dictator. Hierbij kun je zowel vechten als schieten om het land te bevrijden van de ijzeren vuist. Je ontmoet tijdens het avontuur veel karakters die je kunnen helpen met het verslaan van alle tegenstanders. Verders heeft de game ook DLC, waarmee je nog meer uit deze game kunt halen. De game is te vinden in de Ubisoft Store.