mei 19, 2024

webshop met de beste koptelefoons

1 min gelezen

In mijn laatste zoektocht naar een goede koptelefoon kwam ik uit op de website van bstheadsets. Mijn oude koptelefoon heeft het jammer genoeg begeven en als muziekliefhebber moest ik hem dus zo snel mogelijk vervangen.

Via een vriend ben ik bij bstheadsets terecht gekomen omdat hij hier al eerder wat had besteld. Dit was een hele goede tip, omdat er op de website de beste koptelefoons van dit moment opstaan.

De websitekoptelefoon

 

De producten van bstheadsets staan allemaal op de website. Ik vind het altijd fijn als ik op merk kan zoeken omdat ik vaak al ongeveer weet naar wat voor een soort merk ik opzoek ben.  De merken die ze aanbieden zijn;

  • Jabra
  • Plantronics
  • Senheiser

De prijzen waren voor mij de reden om hier mijn bestelling te plaatsen omdat ze vergeleken met andere websites in verhouding veel goedkoper zijn.

De bestelling

Omdat ik de koptelefoon zo snel mogelijk in huis wou hebben heb ik even contact opgenomen met de klantenservice omdat ik wou weten waneer ik de bestelling kon verwachten. Mij is toen verteld dat als ik het voor 3 uur zou bestellen ik de koptelefoon morgen in huis zou hebben. Snel mijn bestelling geplaatst en gewacht op mijn pakketje.

De volgende dag stond de postbode voor mijn deur met het pakketje! Snel alles uitgepakt, aangesloten en getest en wat ben ik blij! Dit is de een van de beste koptelefoons die ik tot nu toe heb gehad