juli 15, 2024

Hoe kan een constante pijnprikkel seks naar een hogere niveau brengen

1 min gelezen
magnetische tepelklem kopen

 Je probeert soms wel eens iets nieuws tijdens de geslachtsgemeenschap, zoals een magnetische tepelklem kopen om te dragen. Er is een grote groep mensen die pijn erg aangenaam vindt. Tijdens het hebben van seks dan, waarschijnlijk zijn zij ook niet zo gelukkig wanneer ze een pijnlijke blessure oplopen. Pijn in bed staat  helemaal los van alle overige situaties. 

Niks is beter dan dat degene van wie je houdt jou een tepelklem opdoet, daarnaast hebben deze mensen nog een groot aantal andere spelletjes die pijnlijk zijn en bovendien opwindend. 

Mocht je hier ook helemaal geil van worden, dan moet je hier zeker mee gaan experimenteren. De seks zal immers nooit ultiem zijn zonder dit dan ook gedaan te hebben. 

magnetische tepelklem kopen

 Tepelklemmen die geschikt zijn om te dragen in bed

Het is vervelend wanneer de tepelklem telkens los gaat of je hem telkens weer even goed moet doen wanneer je met iets anders bezig bent, Of dit nu tijdens je werk is of gedurende het hebben van seks, het is nooit prettig je activiteiten hiervoor te onderbreken. 

De oplossing daarvoor is een magnetische tepelklem. Dat het ding magnetisch is zorgt ervoor dat deze goed blijft zitten. Wanneer je dan aan de tepelklem gaat kun je het beter meteen goed doen, met deze editie.