juli 15, 2024

geboortekaartje tweeling bestellen bij Kisscards

1 min gelezen
jongen-en-meisje-tweeling

Een tweeling krijgen is best zeldzaam. Bij een tweeling moet alles vaak twee keer worden aangeschaft denk maar bijvoorbeeld aan een dubbele kinderwagen, bedjes, speentjes, flessen en luiers.

Geboortjekaartje

Bij een geboortekaartje tweeling moet ook goed worden nagedacht dat je hiervoor een ander soort kaartje nodig gaat hebben dan bij de de eenling. Er kan voor gekozen worden om aparte kaartje te laten maken of om juist deze op een kaartje te zetten.

Er zijn veel mogelijkheden en soms zijn er zoveel dat je daardoor niet meer kan kiezen. Natuurlijk zijn er veel kaartjes bedoeld voor een kind maar vaak zijn deze nog aan te passen zodat er twee kinderen op een kaartje zouden passen. Bij Kisscards hebben ze een aparte categorie “geboortekaartje tweeling”. In deze categorie staan allemaal kaarten waar je twee kinderen op zou kunnen zetten. Er zijn zowel designs voor jongen & jongen, meisje & meisje en jongen & meisje.

Mocht je toch nog twijfelen of het kaartje net zo mooi is in het echt als op de foto, dan kan je een proefbestelling plaatsen en kan je het kaartje eerst zelf zien. Mocht deze dan niet goed zijn dan kan er natuurlijk nog altijd het een en ander verandert worden.