juli 15, 2024

Gezocht op: geboortekaartje tweeling

1 min gelezen

Afgelopen maand hebben we ontzettend veel moeten regelen voor zus. Ze zou namelijk bijna gaan bevallen. Zo moesten we de kaartjes regelen, een grote taart en versiering. Voor de kaartjes ben ik gaan kijken Google onder ” geboortekaartje tweeling ”. Ik kwam vervolgens uit op de website van www.kissgeboortekaartjes.nl. Het bedrijf heeft ontzettend veel mogelijkheden en daarnaast zijn ze ook nog eens super voordelig. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens de website te bezoeken.

Proefdruk

Op de website heb je de mogelijkheid om jouw eigen geboortekaartje tweeling samen te stellen. Zo kan je gebruik maken van een proefdruk. Zo kunnen ze jou laten zien hoe het kaartje eruit komt te zien. Persoonlijk vind ik dat erg fijn, aangezien je dan niet voor verrassingen komt te staan. 

Online besteld

Het bestellen is erg gemakkelijk. Alles staat goed aangegeven en het betalen is uitstekend beveiligd. Elk product heeft een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. Bekijk daarom de website voor meer informatie. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Zowel telefonisch als via de mail. Maak hier ook zeker gebruik van!