juni 12, 2024

Een schone werkvloer met Carel Lurvink!

2 min gelezen

Voor entrepreneurs en eigenaren van grote tot kleine organisaties, de hygiëne van de werkvloer is waarschijnlijk niet het allereerste waar aan gedacht wordt. Het hebben van een schone en gezonde werkvloer is echter een belangrijk uitgangspunt als het neer komt op zaken. Het is van belang dat ruimtes en kantoren regelmatig schoon worden gemaakt, om zo te zorgen voor een fijnere werksfeer, en zo dus ook tevreden werknemers en een verhoogde productiviteit. Daarnaast zullen externen het bedrijf met meer lof bezichtigen, een goede eerste indruk is van uiterst belang toch? Schoonmaakartikelen van hoge kwaliteit aanschaffen is onder andere van belang. Hieronder een aantal redenen:

Eerste indruk telt

Een nette en verzorgde ruimte ziet er aantrekkelijk uit en verwelkomt klanten en partners op een fijne manier. Het straalt zelfverzekerdheid uit en creëert een vorm van vertrouwen. Je wilt immers niet dat een potentiële klant de ruimte binnenkomt waar onnodige spullen op de grond liggen en het stof van paar meters afstand te zien is.

Blije werknemers


Veel werknemers beschouwen hun werk als tweede thuis gezien het aantal uren dat ze er doorbrengen. Om deze redenen al is het van belang om de ruimtes schoon en netjes te houden. De vloeren krijg je bijvoorbeeld zo schoon als nieuw met een schrobmachine van Carel Lurvink. Zo zien de vloeren er niet alleen blinkend uit, maar laten ze ook een aangename geur achter.


Kwaliteit van de lucht


De kwaliteit van de lucht in de ruimtes heeft een groot en belangrijk effect op de kwaliteit op de werkvloer, omdat het een effect heeft op de gezondheid van werknemers. Het aantal verontreinigende stoffen in de lucht binnen ruimtes, is 100 keer groter dan buiten, een belangrijke reden om als eigenaar te investeren in een fatsoenlijk luchtfilter. Geen budget voor luchtfilters? Investeren in een aantal planten kan ervoor zorgen dat overbodig koolstofdioxide en andere onreine stoffen uit de lucht worden gefilterd.