mei 19, 2024

Hypnotherapeut Breda

1 min gelezen
Hypnotherapeut Breda

Breda is een Nederlandse stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Breda is de voornaamste stad van West-Brabant. Het heeft 184.077 inwoners en het is daarmee de twee na grootste gemeente van Noord-Brabant en de acht na grootste gemeente van Nederland. Een therapie is een behandelwijzen van een lichamelijke of geestelijke ziekte. Het doel van een therapie om een ziekte te genezen of om de symptomen te verminderen. Je kunt bijvoorbeeld een hypnotherapeut Breda.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is het inzetten van hypnose als middel tegen psychische en lichamelijke klachten. Het is een bewezen effectieve therapievorm waarmee je jouw onderbewustzijn aanspreekt en hiermee je gevoelens en klachten beter leert kennen. Je wordt in een lichte trance gebracht waarin je de volledige controle behoudt. Kevin Boeren is een hypnotherapeut werkzaam in Breda en hij heeft in de loop der jaren zijn eigen methode van hypnotherapie ontwikkeld. 

Integratieve therapie

Integratieve therapie is een methode waarmee je stap voor stap leer de verbinding met jezelf te herstellen. Je wordt geholpen met het loslaten van je verleden zodat je pijn en blokkades van vroeger achter je kunt laten. Je leert het heden te zien zoals het werkelijk is en je wordt geholpen met je focussen op de toekomst en het heden. Ingrid Aangenendt is een integratieve therapeut werkzaam in Breda.