juni 22, 2024

Niet meer uitglijden in de douche? SecuCare tegelspray of een antislipmat?

1 min gelezen
secucare tegelspray

Glijd jij ook altijd uit in de badkamer of de douche? Dit kan erg gevaarlijk zijn, dus hiervoor zijn een aantal oplossingen gevonden. Er zijn verschillende anti-slip sprays en antislipmatten te vinden, maar wat moet je dan kiezen? Hier volgende de voordelen van een antislipmat en de voordelen van de Secucare anti-slip tegelspray. 

Antislipmat

Een antislipmat is een mat van een materiaal dat gebruikt wordt om veilige omgevingen te creëren. Schietbaan rubber omvat speciale soorten rubber die toepasbaar zijn op de vloer. Dit rubber zorgt ervoor dat je niet uitglijdt. Het voorkomt vervelende ongelukken, zoals struikelen en uitglijden. Het is erg voordelig en je kunt het bijna overal kopen. Ook zijn deze matten in allerlei verschillende vormen en kleuren te vinden, zodat je het ook nog eens mooi kan maken.

SecuCare tegelspray

De SecuCare tegelspray is een spray die de vloer antislip maakt zodat je niet kunt uitglijden. Het is erg veilig door de hoogwaardige antislip grip door titanium vlokken. Het bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën en hierdoor kun je gewoon met je blote voeten over de vloer lopen. Het is volledig biologisch afbreekbaar en het tas keramische tegels niet aan. Het is transparant en erg eenvoudig aan te brengen.