juni 12, 2024

Kunststof buigen door Fleva Products

1 min gelezen
logo-flavicon-fleva-250x1001

typeplaatjeskunststof buigen? Zelf was ik namelijk op zoek naar een bedrijf dat voor mij “kunststof buigen” kon doen, zodat een werkstuk gerealiseerd kon worden. Al eerder was ik bekend met dit bedrijf, omdat ik een keer eerder een aantal materialen heb laten graveren.

Voordelig

Het buigen van kunststof moet natuurlijk goed gebeuren, omdat het er niet uit ziet als dit slordig wordt gedaan. Al een keer eerder heb ik een opdracht laten doen door Fleva Products en dat beviel heel erg goed. Het eindresultaat was ontzettend goed en de service die dit bedrijf toen heeft geleverd was uitstekend.

Deze keer moest ik voor een klant iets van kunststof laten buigen, omdat dit bij een project hoorde. Er stond mij gelukkig nog iets van bij dat Fleva Products ook kunststof kon buigen en daarom had ik een kijkje genomen op de website. Op de website stond dit gelijk aangeven en daarom heb ik gelijk contact opgenomen voor een offerte.

Via de mail kreeg ik de offerte toe gestuurd en door de prijs wist ik al gauw dat dit goed zat. De bestelling heb ik toen gelijk geplaatst, zodat dit op tijd klaar zou zijn. Wederom heeft Fleva Products kwaliteit en service geleverd!