juni 12, 2024

Herenkapper Utrecht

1 min gelezen
Massina Hair & Art

Massinas Hair & Art

De perfecte herenkapper Utrecht? Dat is lastig te vinden, maar die is er zeker! Namelijk Massinas Hair & Art. John Willemse is een deskundige herenkapper Utrecht, die zeker de tijd voor je neemt.
Wat het leuke is aan deze kapperij is dat het heel huiselijk is ingericht met mooie kunst, planten en lekkere, rustige muziek op de achtergrond.

Service en advies

Als je het perfecte, eerlijke advies wilt, kun je ook langsgaan bij de herenkapper Utrecht Massinas Hair & Art. John Willemse ziet door te kijken naar je soort stijl van je haren, naar de kleur van je haren en door je lichaamskleur, welke look perfect bij je past.

Geweldig!

Ik zocht een herenkapper in Utrecht en ben gaan zoeken op John Willemseinternet. Ik kwam op de site aan van Massinas Hair & Art. Dit was een mooie aangeklede site en ik was meteen verkocht door de goede recensies die ik las. Afspraak maken en gaan dacht ik. Daar aangekomen was de ontmoeting heel prettig, ik voelde me meteen op mijn gemak en wat ik ook prettig vond is dat hij heel veel vroeg wat ik deed in het dagelijkse leven.
Een leuke herenkapper Utrecht zoeken? Niet nodig. Ga naar herenkapper Utrecht Massinas Hair & Art!