mei 19, 2024

Op zoek naar een koffiemachine? Klik hier!

1 min gelezen
selecta logo

Op een maandagmorgen kreeg ik een bijzondere opdracht van mijn baas. Hij wilde namelijk een koffiemachine op het werk hebben. Na twee jaar komt er eindelijk een koffiemachine op het werk. Nu wilde ik dit met plezier voor hem uitzoeken. Ook wilde ik kijken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Machineselecta logo

Mijn baas wilde een bepaald soort machine hebben. Dit vond ik echter niet handig en wilde hier een andere machine voor terug zien. Op de website van Selecta hebben zij een goede selectie van verschillende types machines voor verschillende type bedrijven. Dit is precies waar ik naar op zoek ben. Dit bedrijf heb ik direct bij mijn baas neergelegd om de mogelijkheden te bekijken. Hij vindt dit een beter idee en wilde dat ik hier achteraan ging.

Contact

Ik nam contact op met een van de medewerkers van het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. De medewerker staat mij vriendelijk te woord gedurende het gesprek en weet duidelijk waar zij het over heeft. Voordat ik het wist zat ik al naar het juiste product te kijken en heb ik het aangeschaft, geweldig! Wij komen zeker vaker terug bij dit bedrijf voor onze koffie benodigdheden.