juni 12, 2024

Goede zaken dankzij Real Gen

3 min gelezen

Wat ben ik blij met de hulp van RealGen, mijn bedrijf heeft binnen een week tijd heel veel bekendheid gekregen, en nog stromen elke dag de nieuwe klanten binnen. Dankzij de professionele inzet van Real Gen ben ik van een klein bedrijfje, die snoep online verkoopt, uitgegroeid tot een zeer groot, goedlopend bedrijf. Wat mijn bedrijf ook bijzonder maakt dat ik snoep verkoop die gemaakt zijn met alleen maar natuurlijke producten en er geen suiker korreltje in te bespeuren is.  Real Gen heeft voor mijn bedrijf een geheel nieuwe website gemaakt, een website die makkelijk terug te vinden is via Google. Men hoeft maar een zoekwoord in te vullen en mijn bedrijf springt meteen naar voren op het beeldscherm.  mac12

Mooie website

RealGen is werkelijk een zeer professioneel bedrijf met veel zeer professionele werknemers. Ik heb destijds eerst een afspraak gemaakt en verteld wat ik precies wilde, en wat ik zelf had geprobeerd eraan te doen om meer bekendheid te krijgen. Toen ik mijn eigen website als voorbeeld liet zien, werden er meteen al verschillend punten op aangehaald die niet goed waren. Achteraf kan ik nu ook wel begrijpen waarom mijn bedrijf via internet niet te vinden was. Na dit gesprek heb ik met Real Gen afgesproken dat zij voor mijn bedrijf een geheel nieuwe website gingen maken, een website die steeds in beeld blijft als mensen Google aanklikken. Door middel van mooie foto’s en een pakkende tekst, moet deze website ervoor zorgen dat mijn klantenkring enorm gaat groeien. Nog geen week later kon ik mij bedrijf al vinden op internet, en ik moet zeggen door middel van een geweldig mooie website.  features-iphone2-221x300

Goede zaken, dankzij RealGen

Sinds mijn bedrijf op internet te vinden is, lopen de zaken geweldig. Mensen reageren ook heel enthousiast nu ze een site hebben gevonden waar ze snoep zonder suiker online kunnen bestellen. Gewoon vanuit je eigen luie stoel snoep kunnen bestellen voor een feestje, of gewoon zomaar voor de lekkere trek.

Nieuwe manier van reclame maken

Inmiddels is mijn bedrijf ook bekend op Youtube geworden. Realgen heeft voor mijn bedrijf ondertussen ook een geweldige videocommercial gemaakt . Deze commercial heeft dankzij de professionele uitstraling al duizenden bezoekers gehad. Heel veel van deze bezoekers is verder gaan kijken op internet en zo op mijn website terecht gekomen. Mede door de actie die op mijn website staat met een link die de klanten door verwijst naar Facebook, kunnen nieuwe klanten kennis maken met mijn nieuwe producten en bij een eerste aankoop de helft van de aankoop prijs terug krijgen, ik moet zeggen een zeer geslaagde actie die ook door Real Gen op internet is gezet.  logo (1)

Nieuwe producten online

Inmiddels is er een nieuwe website voor mijn bedrijf gemaakt en op internet gezet door Real Gen. Dit keer is het een website waar ik mijn nieuwe producten duidelijk aan prijs. Ik moet zeggen dat ook deze website geweldig mooi is gemaakt, en ook deze website wordt regelmatig door nieuwe klanten bezocht. Ook hier zie je duidelijk resultaat van een goede website.