juli 20, 2024

Wilt u meer lezen over de alimentatie indexering?

3 min gelezen

Mijn mijn en ik zijn ruim twintig jaar getrouwd geweest en we hebben afgelopen vijf jaar ook nog eens twee prachtige kinderen gekregen. Toch hebben wij een tijdje geleden besloten dat het voor onszelf maar ook voor de kinderen beter is als wij uit elkaar zouden gaan. Alhoewel dit natuurlijk een enorm lastige keuze is, weet ik wel echt zeker dat dit het beste is om te doen. Mijn ex-man en ik hadden de afgelopen jaren namelijk heel erg veel meningsverschillen die veel te vaak uitliepen op heftige ruzie’s. We hebben al erg veel dingen geprobeerd om onze relatie weer te laten werken. Maar zelf therapie en een mediator werkten niet voor ons. Ik vind het wel echt heel erg lastig om te bedenken dat onze zoons van vijf en twee jaar oud hier voornamelijk de dupe van zullen zijn. Zij zullen opgroeien in twee huizen en nooit hun ouders bij elkaar zien in hun hele leven. Vooral ook omdat ze zo jong zijn ben ik heel erg bang dat ze hier psychisch wel last van zullen krijgen. Misschien is dit ook wel doemdenkerij van mijn kant, maar ik zit er wel echt heel erg over in. Nu mijn man en ik de definitieve keuze hebben gemaakt zijn we erg druk bezig met het regelen van praktische zaken. Zo moeten we allebei een eigen huis en maken we afspraken over de omgangsregeling. Omdat de kinderen voornamelijk bij mij thuis zullen wonen moet er ook een alimentatie indexering plaatsvinden. Op die manier krijg ik geld van mijn ex om zo de kinderen evenredig te kunnen onderhouden. Ik heb op het internet gezocht naar alimentatie indexering en kwam toen eigenlijk gelijk uit op de site simmelink.nl. simmelink is een advocatenkantoor die voornamelijk gespecialiseerd zijn in het familierecht. Omdat een scheiding natuurlijk best wel complex is leek het mij heel erg fijn om een advocaat aan de arm te nemen en dit heb ik dan ook gedaan.

Informatie over alimentatie indexering

Omdat ik zelf heel erg weinig verstand heb van scheidingen en alimentatie indexering en dergelijke vind ik het heel erg fijn dat ik nu een advocaat heb ingeschakeld aan wie ik al mijn vragen kan stellen. Op de site van simmelink staat erg veel informatie over de indexering alimentatie van bijvoorbeeld 2022 en dit is toch fijn om zo te weten. Op deze manier ben ik voorbereid op alle dingen die gaan komen.

Kijk vooral eens op de site

Mocht u nou net als ik ook in de moeilijke periode zitten dat u gaat scheiden dan raad ik u zeker aan om u te verdiepen in de onderwerpen die hierbij van belang zijn. Deze website heeft mij persoonlijk veel informatie gegeven en daarnaast heb ik nu ook een advocaat aan de arm genomen. Op deze manier voel ik mij zelfverzekerder in de scheiding. Kortom;

  • Kijk vooral eens op de site van dit advocatenkantoor
  • Lees de vele informatie over bijvoorbeeld alimentatie indexering
  • Neem eventueel contact op met het kantoor

Ik hoop dat ik u geholpen heb.