juni 22, 2024

ik wil kindercoach worden

1 min gelezen

Ik wil kindercoach worden!

KiKlogoB

Vanaf het moment dat ik zonder werk kwam te zitten wist ik het zeker. Ik wil kindercoach worden en daar ga ik nu dan ook echt volledig voor. Niks is mooier om kinderen te helpen in wat ik kan en hoe.  Het volgen van een opleiding tot kindercoach is een vak apart. Hier dien je goed rekening mee te houden dat niet iets is wat je alledaags doet. Je kan het namelijk gemakkelijk combineren met het werk of een andere opleiding. Doordat je maar eens per week erheen hoef te gaan neemt het niet teveel tijd in beslag.

Bij KIK opleidingen ben je in ieder geval aan het juiste adres om deze opleiding te mogen volgen. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs wordt het mogelijk om te leren. Je krijgt bij deze opleiding een studie boek welke je thuis nodig zult hebben.
Nu dat ik deze opleiding begonnen ben weet ik in ieder geval zeker dat ik een stap in de goede richting heb gezet. Het  volgen van deze opleiding leer ik kinderen te trainen in de goede baan van het leven. Door kinderen te sturen op de manier hoe dat het hoort leer je hun een positieve leven leiden.