juli 20, 2024

Lekker eten Nijmegen

1 min gelezen

Je wilt lekker eten Nijmegen en omstreken? Reserveer dan snel bij Bistro le Steak! Hier kan je namelijk voortreffelijk dineren en genieten van een gezellige ambiance.

Sinds dat wij voor enkele weken bij hun hebben gegeten weet ik weer dat dineren in een restaurant lekker smaken kan. Zelf kan ik nogal klagen wat betreft de bereiding van een tournedos, echter heb ik al die keren bij hun lekker gegeten. Smaakvolle gerechten welke geserveerd werd met diverse bijgerechten maken het mogelijk dat ook ik het diner lekker vind. Normaliter vindt mijn vriendin het nooit leuk als we uit eten gaan maar bij Bistro le Steak vindt ze het niet erg, hier weet ze namelijk zeker dat ik het eten heerlijk vind.

homepage-150x150

De eerste keer dat we bij hun binnenstapte was ik nogal sceptisch aangezien ik niet wist wat mij te wachten stond. Door de menukaart te bekijken viel het mij op dat er genoeg gerechten te vinden is welke ik lekker vind. Ikzelf ben niet van een voorgerecht waardoor ik deze ook heb overgeslagen en meteen voor de hoofdgerecht ben gegaan. Een smaakvolle tournedos geserveerd met een heerlijke pepersaus heeft letterlijk mijn tong laten strelen! ik heb dan ook enorm goed gegeten bij hun!