april 21, 2024

Een rijschool Sittard zien te vinden

1 min gelezen
rijschool Sittard

Wij zijn opzoek naar een geschikte rijschool Sittard en omstreken. Zowel mijn vriend als ikzelf willen namelijk graag onze rijbewijs halen. Het leek ons dan ook erg leuk om dit bij één rijschool te doen, wellicht dat wij korting krijgen toch?

Zo zijn wij er eens goed voor gaan zitten om te zoeken op internet. Hierdoor terecht gekomen op de website van Ruber.nl. Dit bedrijf staat er om bekend wegens goede service en zeer aantrekkelijke prijzen. Op zich vind ik de prijs wel van belang, echter is een perfecte les krijgen het belangrijkste.

rijschool Sittard

Informatie gelezen

Uiteraard wilt mijn vriend snel zijn rijbewijs halen zodat hij mij voor kan zijn. In de tussentijd had ik al wel een proefles aangevraagd, hij nog niet! Al met al was ik in ieder geval al een stap verder als dat hij was. Totdat ik vanmorgen naar buiten keek en tot mijn verbazing een leswagen voor de deur zag stoppen. Mijn vriend was mij dus weer een stap voor aangezien hij al een paar dagen hiervoor zijn proefles had aangevraagd. Nu maar hopen dat ik sneller zal slagen voor het rijbewijs.