mei 19, 2024

Tip: rijbewijs ede

1 min gelezen

Een half jaar geleden zat ik voor de computer en zocht ik op ” rijbewijs ede ”. Ik kwam vervolgens terecht op de website van de ANWB. Iedereen weet dat de ANWB een professioneel bedrijf is dat gigantisch is. Sinds een jaar werkt Wesseldijk samen met de ANWB. Zij verzorgen autorijlessen en zijn ook erg voordelig. Als je de prijzen van hun vergelijkt met overige aanbieder, dan zit daar geen groot verschil tussen. Daarnaast beschikt Wesseldijk ook nog eens over uitstekende instructeurs. 

In een keer geslaagd

In totaal heb ik 26 rijlessen nodig gehad om mijn examen te halen. Tijdens het lessen verliep alles vlekkeloos. Mijn instructeur was uitstekend. Heeft veel ervaring en wist precies wat er nodig was om mij te laten slagen. Zo werden mijn zwakke punten direct aangepakt, zodat ik met het examen niks fout zou doen. Met het examen verliep alles uitstekend. Geen fouten gemaakt, dus het is echt een aanrader om je rijbewijs in ede te halen. 

Bekijk de mogelijkheden op de website van de ANWB. Er staat veel informatie over verschillende pakketten die worden aangeboden. Neem gerust contact op bij vragen. Dat kan telefonisch, maar ook via de mail.