juni 12, 2024

Boedelnotaris nalatenschap

1 min gelezen
boedelnotaris nalatenschap

Het is verstandig om bij het verdelen van een erfenis hiervoor een boedelnotaris nalatenschap in te schakelen. Vaak komt het voor dat de grootste ruzies ontstaan in een familie wanneer er een erfenis verdeeld moet worden. Jammer want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Helemaal naar voor de overledene, dat zijn of haar spullen ertoe leiden dat er ruzies ontstaan.

Ook wij kwamen voor deze zware klus te staan. Onze moeder was overleden en het was aan ons de taak om alles te regelen. Onze vader was een paar jaar geleden al overleden en daarom moest de woning leeg gehaald worden.

Een boedelnotaris nalatenschap ingeschakeld

Onze ouders hebben in totaal vier kinderen en daarom was het best wel lastig om alles op een goede manier te verdelen. Vooral omdat onze ouders nooit een testament hebben vastgelegd.

In eerste instantie dachten wij zelf deze taak te kunnen oppakken, maar al snel kwam er onenigheid. Daarom hebben wij aan de bel getrokken bij Lexperience. Een notaris die bij dit bedrijf werkzaam is heeft deze taak op zich genomen en naar ieders wens uit kunnen voeren. Niemand heeft er een negatieve ervaring aan overgehouden en dat is wel zo prettig.