juli 20, 2024

Terrastegel uitzoeken

1 min gelezen
Buiten-plavuis

Wij zijn onze tuin aan het opknappen en zijn nu gaan wij een mooie terrastegel uitzoeken. Hiervoor waren wij al op het internet gaan zoeken en waren al naar een paar bedrijven gegaan. Hier hebben wij wel leuke modellen gezien, maar net niet waar wij naar op zoek waren. Als je mij nu vraagt wat wij precies willen hebben, dan kan ik daar geen antwoord opgeven. Maar in ieder geval niet de doorsnee modellen die je onderhand in bijna elke tuin kan vinden. Daarom leek het ons verstandig om naar een bedrijf te gaan die hier veel verstand van heeft en een juist advies kan geven.

Bij Jan van Erp een terrastegel uitzoeken

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt om de showroom van het bovenstaande bedrijf te bezoeken, hebben wij een zeer mooie keuze kunnen maken. Het assortiment wat wij hier allemaal kregen te zien was enorm. Heel veel mooie tegels tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Wat mij in de showroom meteen opviel was de enorme keuze, maar ook het feit dat zowel binnen als buiten dezelfde plavuizen gebruikt waren. Dat maakte het een bijzonder mooi geheel. Onze keuze was snel gemaakt en ik kan zeggen dat het resultaat er prachtig uit ziet.