juni 22, 2024

Tip voor een goede en voordelige iPhone reparatie in Tilburg

1 min gelezen
logo-Smartphone-Express

Mijn moeder had een aantal dagen geleden haar telefoon laten vallen waardoor we op het internet op zoek gingen naar iPhone reparatie Tilburg om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden die de telefoon van mijn moeder zou kunnen maken. 

Terecht gekomen op de website van Smartphone Express 

Toen we op het internet op zoek gingen naar iPhone reparatie Tilburg kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende telefoons zaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken strak om de website van Smartphone Express ons het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. De website bevat ook zeer veel informatie over de reparaties die zij uitvoeren en wat zij belangrijk vinden. OP de website is ook de klant beoordeling van en 9,9 te vinden. Dit betekent dat alle voorgaande klanten super tevreden zijn over de reparaties of aankoop die zij bij deze zaak hebben gedaan. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen. 

iPhone-xs-max

Een jaar garantie op de vervangende onderdelen 

In de winkel werden we erg snel een zeer vriendelijk door een van de deskundige monteurs geholpen. De telefoon van mijn moeder werd erg snel en voor een zeer voordelige prijzen gerepareerd. Mijn moeder ontving ook 1 jaar garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie worden vervangen.