juni 12, 2024

Foliekas als ideale oplossing

1 min gelezen
logo-kroonkas

kasAl een tijdje was ik aan het kijken naar broeikassen. Helaas vond ik de broeikassen ontzettend duur en deze moesten ook nog eens een vaste plek krijgen. Het gebeurt vaak genoeg dat ik de tuin verander en daarom wil ik er niet aan vast zitten. Uiteindelijk ben ik bij een foliekas terecht gekomen als ideale oplossing. De foliekas is namelijk een stuk goedkoper dan een normale broeikas. Het voordeel van een folie kas is ook dat deze makkelijk te verplaatsen is.

Op zoek

Omdat ik zo enthousiast was over de foliekas ben ik direct op zoek te gaan. Er zijn verschillende uitvoeringen en afmetingen beschikbaar en vaak kan je zelf nog wel het een en ander aanpassen. Door goed te zoeken kwam ik terecht bij Kroonkas.

Op de website van kroonkas zag ik dat zij ook foliekassen verkochten. De prijzen van deze foliekassen waren ook nog eens aantrekkelijk en daar was ik heel erg blij mee. Op deze manier kon ik namelijk meer vierkante meters aanschaffen.

Via de website heb ik de foliekas besteld. Deze kwam mooi verpakt bij mij thuis aan. De instructies waren makkelijk en duidelijk en binnen no time had ik mijn eigen foliekas!