april 14, 2024

Luxe groepsaccommodatie Brabant: de Eikenberg of ’t Koetshuis

1 min gelezen

Zoekt u nog naar een luxe en volledige groepsaccommodatie Brabant, wees dan van harte welkom bij de Eikenberg of ’t Koetshuis van Bergerhoeve!

De Eikenberg accommodatie in Brabant

De Eikenberg heeft ruimte voor maar liefst dertig tot zestig mensen. De accommodatie is betaalbaar en herbergt een grote luxe. Er is namelijk een eigen manege en uw groep heeft beschikking tot meerdere sport- en speelvelden. Natuurlijk is er ook een recreatiezaal te vinden en een landelijke ingerichte keuken. De slaapkamers bestaan uit tien stuks, geschikt voor zes personen per kamer.

’t Koetshuis in Brabant

Voor groepen tot dertig personen is ’t Koetshuis erg geschikt. Het is een grote boerderij en daarmee een elegante groepsaccommodatie. U vindt er een volledig ingerichte keuken, ook heeft het aparte sanitaire ruimtes, voor zowel de heren als de dames. Er zijn er genoeg slaapzalen aanwezig en de omgeving is landelijk en rustgevend. Er is genoeg mogelijkheid voor prachtige wandelingen in de natuur van Brabant.

Interesse en wilt u meer weten?

Heeft u interesse in een van deze groepsaccommodaties? Kijk dan op de website voor nog informatie. Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Bergerhoeve!