juli 20, 2024

Opzoek naar bed and breakfast omgeving Amsterdam

1 min gelezen
Bed & Breakfast bij de Muzen

Altijd als ik in Amsterdam ben dan heb ik altijd het gevoel dat ik binnen een dag niet genoeg gezien heb. Om die reden wou ik graag een weekendje Amsterdam en dit is dan ook voor mij een vakantie in eigen land. We zijn eerder bij een b&b concept geweest en daarom gingen wij opzoek naar een bed and breakfast omgeving amsterdam.

Tip

Mijn vriendin en ik hadden nog niet een weekend vrijgemaakt omdat we nog niet precies wisten waneer en het had voor ons gevoel niet echt super veel haast. We waren laatst ook op een feest waar we het hier toevallig over hadden en een van de personen die er toen was heeft ons een bed and breakfast omgeving Amsterdam aangeraden bij “Bed & Breakfast bij de Muzen”. We hebben de site toen even bekeken en we waren al gelijk enthousiast. bij de Muzen badkamer

De volgende dag hebben we nog even verder gekeken of er nog andere opties waren maar er was eigenlijk geen b&b dat qua prijs en ligging net zo goed was als deze.

Via de website konden we gemakkelijk reserveren en kregen wij een bevestiging via de e-mail opgestuurd. Het weekendje weg staat over twee weken ingepland en we hebben er heel erg zin in!