juni 12, 2024

Een scootmobiel in verschillende soorten en maten

2 min gelezen

Mijn ouders hebben een zeer mooie scootmobiel gekocht, eentje waar zij gezellig naast elkaar kunnen zitten. Een geweldige oplossing, zo kunnen zij altijd samen op stap en past dit model met gemak in hun schuur. Voordat zij tot deze beslissing kwamen hebben zij eerst om een thuisdemonstratie gevraagd. Eén van de deskundige adviseurs komt dan langs met verschillende modellen waarop je een proefrit kan maken. Omdat mijn ouders in het begin nog niet over de mogelijkheid van een duo zit hadden gehoord hadden zij in eerste instantie een testrit gemaakt op een aparte scooter.  

Een duo zit

Mijn ouders keken hun ogen uit toen de adviseur met de duo zit tevoorschijn kwam. Wat een leuk vervoersmiddel, twee stoelen naast elkaar. Zo kunnen mijn ouders tijdens het rijden gezellig een praatje maken. Terwijl zij een proefrit door de straat maakten waren zij het er al snel over eens dat dit vervoersmiddel echt iets voor hun was, samen er lekker op uit. Niet meer de hele familie te hoeven bellen wanneer één van de twee naar de dokter moet of gewoon om een boodschap te halen. 

Goede service en deskundigheid

Sinds mijn ouders er weer samen op uit kunnen trekken is er een wereld voor hun open gegaan. Dagelijks, mits het weer het toe laat, zijn mij ouders op pad met hun nieuwe vervoersmiddel.

Mede dankzij de goede hulp van de medewerkers van Scootmobiel Vitaal zijn mijn ouders weer een stuk onafhankelijker geworden. Een ander voordeel is dat de service niet stopt zodra je een scooter hebt aangeschaft, maar ook daarbuiten kan je van deze goede service gebruik maken, zoals:

  • Landelijke servicedienst ook aan huis
  • Deskundige en vriendelijke monteurs
  • 24/7 hulp bij pech onderweg mogelijk
  • Periodieke onderhoudsafspraken

Mijn ouders hebben weer een sociaal leven gekregen dankzij het feit dat zij weer samen op pad kunnen gaan.