juni 12, 2024

Weer een glimmende auto dankzij autopoetsbedrijf Rotterdam

1 min gelezen

Waar ik ergens een hekel aan heb is wel het wassen van mijn auto. Het is voor mij dan ook een makkelijke keuze geweest om mijn auto naar autopoetsbedrijf Rotterdam te brengen. Terwijl ik onder het genot van een kopje koffie zit te wachten in de wachtruimte wordt mijn auto flink schoongemaakt.  Niet alleen aan de buitenkant, ook aan de binnenkant wordt mijn auto weer lekker schoon en fris gemaakt. Elke keer als ik bij  Autobedrijf Lijn E weg rij lijkt het dat ik een nieuwe auto heb gekocht.  autopoetsbedrijf Rotterdam

Zeer vakkundig poetsbedrijf

Autobedrijf Lijn E is er niet alleen voor personen auto’s, ook oldtimers en sportwagens zijn hier aan het juiste adres.  Zij bieden zelfs een haal- en brengservice mocht u op de een of andere reden de auto niet zelf kunnen halen of brengen, eventueel kunnen zij ook op locatie komen werken.

Kleine krasjes of lakschade aan uw auto worden op zeer professionele wijze weg gehaald door middel van lak polijsten of waxen. Zo heeft u de keuze uit verschillende poets programma’s waaruit u een keuze kan maken. Over het algemeen is een basis behandeling wel goed, maar mocht u uw auto kras vrij willen hebben dan kunt u het beste voor het complete pakket kiezen.