juni 12, 2024

Zo zorg je voor een gestroomlijnd logistiek proces.

2 min gelezen
Logistieke haven

Als jij werkzaam bent bij een bedrijf of zelf een bedrijf hebt waar veel gewerkt wordt met chauffeurs, dan weet je dat dit soms wel voor wat gedoe kan zorgen. Als degene die dit logistieke proces moet aansturen wil je natuurlijk een goed overzicht hebben van alle ritten die er gemaakt gaan en moeten worden, welke opdrachten er zijn en welke routes er gereden worden. Dit kan je heel erg goed krijgen met d2t. Om alles op een rijtje te krijgen moet je heel erg veel moeite doen en met allerlei onhandige documenten en briefjes aan werken. Het zal dus heel prettig zijn als dit op een handige en overzichtelijke manier zou kunnen, en dit kan dus, met d2t. 

Makkelijke urenregistratie.

Als jij werkzaam bent in de branche van de transport dan weet je als geen ander dat efficiëntie in deze branche heel erg belangrijk is. Tijd is geld is echt wel een motte in deze branche. Daarom is het best gek dat de urenregistratie nog heel erg veel gedaan wordt met papiertjes en onoverzichtelijke documentjes. Het is veel gemakkelijker om de urenregistratie op een efficiëntere manier te doen, bijvoorbeeld door het gebruik van een hele handige app! Gelukkig kan ik je vertellen dat deze app ook daadwerkelijk bestaat. Ik vertel je hier graag meer over!

Gemakkelijk via een app.

Er bestaat dus een hele handige app waarmee de urenregistratie van chauffeurs makkelijk bijgehouden kan worden via de boordcomputer vrachtwagen. De chauffeur kan hiermee heel erg gemakkelijk al zijn of haar activiteiten doorsturen. Denk hierbij aan overnachten of bijvoorbeeld laden en lossen. Op deze manier komt er een heel erg duidelijk overzicht van wat de chauffeur allemaal doet en wordt dit op een duidelijke manier doorgestuurd naar het kantoor. Hier kan dit weer makkelijk doorgezet worden naar de urenregistratie voor het salaris!