mei 19, 2024

Genoeg aan een simpele site? Ga voor een basismodel!

1 min gelezen
simpele website van Two Step

Zelfs de grootste internetsceptici zijn het er zo langzamerhand toch wel over eens: als je als bedrijf succesvol wilt zijn en daarbij ook steeds nieuwe en betere klanten wilt werven, dan valt dat niet te doen als je niet over een eigen website beschikt. Wel moeten we toegeven dat hier bepaalde gradaties in zijn. Daarmee bedoelen we dat niet elk bedrijf een zelfs soort website nodig heeft. Zo verwacht je van een multinational in wezen een prachtig ogende website in meerdere talen, terwijl bijvoorbeeld een lokaal hoveniersbedrijf zonder problemen genoegen neemt met een website met louter enkele dienstenpagina’s. Valt je bedrijf eerder onder laatstgenoemde categorie, dan is het slim op zoek te gaan naar een online marketingspecialist die zich ook richt op het maken van dit soort bescheiden websites. Een simpele website van Two Step zou in dat kader soelaas kunnen bieden. Hieronder lees je wat je van zo’n site mag verwachten.

Voordelig

Een simpele website bestaat uit deze aspecten

Als je bij een gerenommeerd online marketingbureau een eenvoudige, overzichtelijke website laat bouwen, dan kun je erop rekenen dat deze de volgende elementen bevat:

• Je hebt een duidelijke contactpagina, waarbij vooral het contactformulier een meerwaarde biedt.
• Zes webpagina’s waarop je informatie en afbeeldingen kwijt kunt over je producten en diensten, maar ook over je bedrijf in het algemeen.
• Het registeren van jouw domeinnaam.
• Hosting services, die onder meer inhouden dat je website beveiligd is, snel functioneert en tussentijds van updates wordt voorzien.

Eenvoudig