juli 20, 2024

Bouw werkkleding, wat is er mogelijk?

2 min gelezen
Bouw werkkleding

Bouw werkkleding is cruciaal voor werknemers die werken in de bouw, maar wat is er allemaal mogelijk? Je wil natuurlijk dat de werknemers veilige kleding hebben waar zij goed in kunnen bewegen. Daarnaast wil je dat de werkkleding professionaliteit uitstraalt, de kleding moet herkenbaar zijn, denk bijvoorbeeld aan de huisstijl met het logo van het bedrijf. De werkkleding voor in de bouw moet natuurlijk voldoen aan een aantal eisen, het is tenslotte werkkleding en de veiligheid van de werknemers gaat natuurlijk altijd voor. Met werkkleding wordt natuurlijk niet alleen kleding bedoeld, maar ook de schoenen die erbij horen en de juiste sokken, tot aan het juiste hoofddeksel.

Bouw werkkleding

Kies voor een stijl die herkenbaar is

Bouw werkkleding kan gepersonaliseerd worden, hierin zijn er veel opties mogelijk waaronder de kleding aanpassen naar de kleuren en de huisstijl van jouw bedrijf. Daarnaast kun je uiteraard jouw logo op de werkkleding laten zien zodat de werkkleding heel herkenbaar wordt voor mensen. De werkkleding moet naast herkenbaarheid ook positieve gedachten oproepen, je wil dat jouw werknemers professionaliteit uitstralen. De kleding moet lekker zitten en de werknemers moeten hierin goed kunnen bewegen. de werkkleding voor in de bouw moet ook aan bepaalde eisen voldoen, dit betreft veiligheid en de garantie dat de werknemers goed kunnen werken.

De veiligheidsnorm kan nog wel eens veranderen, hierdoor is het altijd belangrijk dat de veiligheid van de werknemers voorop staat. Denk aan winddichte jassen waarin het personeel toch goed kan bewegen, schoenen die voldoen aan de veiligheidsnorm, broeken die tegen een stootje kunnen maar toch makkelijk zijn om in de bewegen met genoeg zakken en natuurlijk t-shirt en of truien voor warmer weer. Wil jij weten of jouw werkkleding voor de werknemers van jouw bedrijf nog up to date is of ben jij nieuwsgierig naar de opties? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.