juli 20, 2024

Haal meer uit je team en jezelf dankzij coaching on the job

2 min gelezen
coaching

Stel je voor dat je een succesvol en gezond bedrijf runt, je hebt een aantal werknemers en er word elke maand winst gemaakt maar toch is er een mogelijkheid om meer te gaan verdienen en ervoor te zorgen dat je bedrijf nog groter wordt. Er zijn verschillende mogelijkheden om hiervoor te zorgen, een van deze mogelijkheden is coaching on the job. Dit is een veelgebruikte, Populaire en bewezen succesvolle manier van het verbeteren van het bedrijf. In dit artikel wordt uitgelegd wat coaching on the job inhoudt en hoe het daadwerkelijk ook precies te werk gaat. Veel mensen kennen het begrip maar weten niet precies wat het inhoud. er wordt gekeken naar het bedrijf Tibor.

Wat is on the job coaching.

On the job coaching is een zeer intensieve manier van begeleiding terwijl je bezig bent met je daadwerkelijke baan of taak. Het is dus inderdaad meer een begeleiding dan een klassiek leermodel waarbij je allee de theorie van de taak voorgeschoteld krijgt. Hier wordt er gewerkt met praktische situaties waardoor je dus beter leert hoe je de taak moet uitvoeren en afhandelen. Het vind plaats op de eigen werkplek en er wordt verder gebouwd op vaardigheden die je al bezit alleen worden ze nu verder ontwikkeld en verfijnd.

Hoe werkt het.

Je krijgt tijdens dat je je baan doe teen coach toegewezen vanuit een extern bedrijf zoals bijvoorbeeld het bedrijf Tibor. Deze coach gaat jou op een persoonlijke manier begeleiden om ervoor te zorgen dat jij je taken beter en efficiënter uit kan voeren zonder dat je bijgeschoold moet worden ten koste van je baan. De business coach Amsterdam helpt jou verder voor een vergoeding die het bedrijf betaald aan het bedrijf van de coach. Vaak heeft de coach zelf erg veel ervaring in het bedrijfsleven en heeft hij zelf dus ook veel problemen meegemaakt en overwonnen, hierdoor kan hij of zij jou du sook verder helpen op basis van ervaring en kennis.