mei 24, 2024

Alles voor een strakke, moderne keuken

1 min gelezen
beton cire vloeren

De keuken is een van de belangrijkste ruimten in ons huis. Niet alleen prepareren we er ons eten, het is ook plek waar we vaak samen komen om te praten, gezellig iets te drinken, of juist iets lekkers te bakken. Maar toch hebben heel veel mensen al jaren dezelfde keuken. Het wordt dan echt wel een keer tijd om je keuken een upgrade te geven. In dit artikel vertellen we iets over hoe je je keuken modern maakt door bijvoorbeeld beton cire vloeren te leggen, en een inductie kookplaat te gebruiken.

beton cire vloeren

Enkele tips

Wat maakte een echt moderne keuken? Nou, ten eerste gaat het dan toch om het apparatuur. Dat betekent een goede koelkast, vriezer en oven. Maar wat ons betreft is het allerbelangrijkste voor de moderne keuken dat deze van gas vrij is. En dat betekent dat je je oude gaskookplaat zult moeten vervangen voor een inductieplaat. De inductieplaat is een stijlvolle en praktische kookplaat die je keuken gelijk een stuk verbeterd. 

Zijn je apparaten up to date dan kun je natuurlijk altijd nog enkele stilistische veranderingen aanbrengen.  Dat betekent dat je bijvoorbeeld de keukenkastjes een keer in een andere kleur verft, of dat je bijvoorbeeld een nieuwe vloer legt. De beton cire vloer is perfect omdat deze er strak uitziet en erg makkelijk schoon te houden is.