mei 19, 2024

Cv ketel Rotterdam laten maken

1 min gelezen
rolink

Sinds vorige week deed mijn cv ketel een beetje raar. De verwarming verwarmde niet helemaal meer goed, maar ik dacht dat het door de slechte isolatie kwam. Het is nu al een stuk kouder buiten en eergisteren stopte de cv ketel er helemaal mee.

Reparatie

boilerOmdat het zou koud was ben ik direct op zoek gegaan naar “monteur cv ketel Rotterdam“. Als eerste zag ik op de website “monteur cv ketel Rotterdam” en daarom heb ik direct gebeld.

Aan de telefoon heb ik uitgelegd wat er was gebeurt en of de monteur langs kon komen. In de middag kwam de monteur gelukkig al langs en die heeft naar de cv ketel gekeken.

Volgens de monteur was de pomp in de cv ketel kapot en daarom werden de radiatoren niet meer goed warm. Gelukkig kon dit wel direct gemaakt worden. Het had ook niet even kunnen wachten, omdat het echt ontzettend koud was in mijn huis.

De monteur heeft alles snel gemaakt, zodat het weer snel warmer zou worden. Wat mij verbaasde was de prijs die de monteur uiteindelijk vroeg voor de pomp en zijn kosten. Met de monteur en de service ben ik ontzettend blij!