juni 22, 2024

Infraroodcabine

2 min gelezen
Infraroodcabine

Als zo lang ik me kan heugen, heb ik last van mijn spieren. Een infraroodcabine is daarvoor echt een verlichting. Ik ging dan ook regelmatig naar een sauna om daar in een infraroodcabine te kunnen zitten. Ik had zelf een abonnement van de sauna, zodat ik ’s avonds na mijn werk even snel kon gaan. Maar dit was natuurlijk wel een dure aangelegenheid en het kostte ook veel tijd.

Temperaturen

Infraroodcabine thuis

Toen kwam ik op het idee om een infraroodcabine voor thuis te kopen. Dit zou veel tijd besparen. Op de site van Bodyfit (Bodyfitwebshop.nl) kwam ik heel veel verschillende cabines tegen. Ze hadden ze in alle soorten en maten. Ik zag dat de kosten wel meevielen. Als ik zo’n cabine zou kopen, zou ik niet meer steeds naar de sauna hoeven en dat zou dus weer geld besparen. Ik zou hem dus binnen enkele jaren terugverdiend hebben. Na overleg met mijn man, heb ik besloten hem te bestellen.

Thuis

Levering

Tijdens de bestelprocedure moest ik nog diverse keuzes maken, zoals thuis bezorgen of ophalen, vloerverwarming of geen vloerverwarming, etc. Ik kon dus echt alles zelf bepalen. Nadat ik hem besteld had, werd hij vrij snel geleverd. Uiteraard heb ik hem nog dezelfde avond uitgeprobeerd. Wat was het fijn. Ik maak nagenoeg elke dag gebruik van mijn infraroodcabine. Het kost mij nu niet veel tijd, want ik hoef tenslotte niet meer helemaal naar de sauna te rijden. Ik heb erg veel baat bij deze cabine, want mijn klachten zijn veel minder geworden. Of het toeval is of niet, dat weet ik niet, maar ik denk echt dat het door deze cabine komt, want nu kan ik elke dag even lekker relaxen in deze cabine. Er zijn zelfs dagen dat ik helemaal geen last meer heb en dan ga ik dus lekker in de cabine om te ontspannen. En ik ben niet de enige die gebruik maakt van de cabine, ook mijn man vind ik daar regelmatig terug.