mei 24, 2024

Je tuin opvrolijken met een tuin sculptuur

1 min gelezen
tuin sculptuur

Een tuin sculptuur is een echte eyecatcher voor in je tuin. Het is van brons gemaakt en als het een wat groter beeld is, is het perfect om in de tuin neer te zetten. Misschien ben je net verhuisd en zoek je nog leuke dingen om je tuin mee aan te kleden of wil je een mooi gebaar naar iemand maken. Een mooi sculptuur is een goed idee om aan te schaffen. Het is ook vaak een tijdloos iets, omdat het de kleur brons heeft ben je er meestal niet snel op uitgekeken. 

tuin sculptuur

Voor jezelf of iemand anders

Een tuin sculptuur kan je natuurlijk voor jezelf kopen, maar je kan het ook aan iemand anders geven. Je kunt het bijvoorbeeld geven als trouwcadeau of aan vrienden die net verhuisd zijn naar een huis met een mooie grote tuin. Op het beeld kan je ook nog een tekst laten graveren. Zo maak je het cadeau nog specialer en persoonlijker. 

Ideeën om uit te kiezen

Er zijn veel soorten sculpturen waar je uit kan kiezen. Denk aan een groot beeld met vogels erin verwerkt of een Afrikaans sculptuur. Er is eigenlijk voor ieders smaak wel een beeld te vinden. Dus aarzel niet en ga zeker even kijken naar een mooi tuin sculptuur voor bij jou in de tuin.