mei 19, 2024

Kunststof kozijnen met een mooie uitstraling

2 min gelezen

Problemen met houtrot in kozijnen komen veel voor bij verouderde huizen en bedrijfspanden. Als de problemen zichtbaar zijn is het meestal al te laat en sta je voor een grote klus, die vaak ook een hele hoop geld gaat kosten. Een oplossing die voor de lange termijn goedkoper en makkelijk is zijn kunststof kozijnen. Deze hebben weinig onderhoud nodig en zijn beter bestand tegen vocht en vuil. 

Houtlook, het lijkt net echt

Een groot nadeel aan vele kunststof kozijnen is dat ze, in vergelijking met hout, er minder mooi uitzien. Gelukkig zijn er tegenwoordig kunststof kozijnen met een traditionele “houtlook”. Dit type kozijn heeft een andere verbinding dan de standaard kunststof kozijnen. Waar andere kunststof kozijnen een verbinding van 45 graden hebben de HVL-kozijnen een verbinding zoals dat bij houten kozijnen ook het geval is. HVL staat niet voor niets voor “HoutVerbindingsLook” en is een product van het merk Schüco.

Hoogwaardige kwaliteit

Kozijnen met een enorm hoge kwaliteit die er toch mooi uit zien. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar met de HVL-kozijnen van Profi Kozijnen uit Enschede zit je goed. Profi is een officiële Schüco dealer waardoor je verzekerd bent van een goede service en jarenlange garantie. Want 15 jaar met een gerust hart genieten van je nieuwe kozijnen is niet voor iedereen weggelegd. Naast een goed uiterlijk is het ook wel handig als de ramen en deuren makkelijk opengaan natuurlijk. Met ruime marktervaring en contact met gespecialiseerde partners en architecten sluiten alle delen goed op elkaar aan.

Voor elke architectuur

Door het ruime aanbod is er voor elke bouwstijl een passend type, wat de uitstraling van je huis ten goede gaat komen. Hierbij moet je denken aan moderne, traditionele of een klassieke bouwstijl, dus voor ieder wat wils. 

Twijfel je nog of ben je benieuwd naar het aanbod? Kijk dan nu op de website van Profi uit Enschede!