juni 12, 2024

Loft in London

2 min gelezen
Droogboeket

Ik ben verhuisd naar een geweldig appartement in hartje Londen. Daarmee is een jongensdroom van mij in vervulling gegaan. Een hele klus om dit werkelijkheid te laten worden, maar moe en voldaan zit ik op mijn nieuwe design bank(jawel!!) met een biertje te genieten van de inrichting van het appartement. Het droogboeket op de tafel past bij de kleuren op de muren. Ik heb de verf met zorg gekozen en geëxperimenteerd met verschillende toonaarden van één en dezelfde kleur. Ik heb de meubels er in bijpassende kleuren bij gekozen.

The finishing touch

Ik heb er echt plezier in gehad om dit alles zo goed in harmonie bij elkaar te brengen en ik voelde me met het ontwerpen ervan een ware binnenhuisarchitect. Het kostte een vermogen, maar dan heb je ook wat. Onverwachts stond mijn moeder gisteren voor de deur met een groot pakket. Ik schrok me dood, want ze kan af en toe van die wanstaltige cadeau’s voor mij uitkiezen en ze zou waarschijnlijk zeer verontwaardigd zijn als ik zou laten merken dat ik het niet hebben wil, omdat het mijn interieur ontsiert. Maar deze keer was het een droogboeket.

Droogbloemen verleppen niet

Ik moest even wennen, want ik houd niet van bloemen, maar wonder boven wonder ben ik blij met dit boeket. De ruimte krijgt net die warme sfeer die ik nog miste. Zoals eerder gezegd ben ik helemaal niet zo dol op bloemen, maar dit droogboeket is anders. Je zet ze neer en that’s it. Verse bloemen zet je in een vaas: prachtig, maar voor dat je het weet gaan de bloemen verleppen, het water stinken en als je de bloemen weg wil gooien en je met de oude bos naar de prullenbak loopt vallen de verkleurde bloemblaadjes door je hele huis. Bovendien vind ik de vaas schoonmaken ook al zo’n rottig karweitje. Geef mij dan liever een droogboeket.